Az EASY-BUY egy fizetési rendszer, amelyet a Senta-Promet Kereskedelmi Rt. azért vezetett be, hogy megkönnyítse vásárlói számára a vásárolt áru fizetését. A klasszikus hitelkártyák mérete 50x81 mm, kártyáink ezektől funkcionálisabbak és praktikusabbak.

Hogyan kell használni az EASY-BUY-T?


Egyszerűen. Miután kiválasztotta az árut a használó a kasszához lép és a pénztárosnak nyújtja EASY-BUY kártyáját, amely a vonalkód leolvasása után mielőtt még elkezdődne az áru beolvasása, azonnal visszakerül a használóhoz. Az áru beolvasását követően nyomtatásra kerül a fiszkális számla, amelynek másolatát a használó aláírja és visszaadja a pénztárosnak, az eredetit pedig megtartja. Mindez hosszú bankkártya-beolvasás NÉLKÜL, pénztárcakeresés és pénzszámlálás NÉLKÜL…. és természetesen sorban állás NÉLKÜL.
Az EASY-BUY kártyával történő minden vásárlást nyilvántart a rendszer. A hónap végén a vásárlás összegét számlázzuk vállalatának vagy szakszervezetének 60 napos lefizetési határidővel. A számla mellett elküldjük a foglalkoztatottak specifikációját, hogy terhelni tudják azok keresetét. A vásárlás kellemes és mindenki lehetőségnek keretében zajlik.

Miért pont EASY?


- Azért, mert KÖNNYŰ vele vásárolni és sajátos módon fizetni. A kártya használatával és sajátkezű aláírással megtörténik a vásárlás. Az Ön dolga csak az, hogy kiválassza, mit tesz a fogyasztói kosárba.
- Azért, mert ma vásárol és a keresetéből való levonást követően fizet. A legalább 60 napos halasztott fizetés lehetőséget nyújt magasabb összegű vásárlásra – pontosan akkor, amikor ez az Ön számára a legszükségesebb.
- Azért, mert az egész városban és a környező falvakban bolthálózatunk van. Nem kell a város másik felébe utaznia, hogy a felsorolt előnyöket igénybe vegye - mi itt vagyunk a szomszédban.
- Azért, mert nincs provízió, kártya-karbantartási költség, engedélyezett mínusz. A kártya használata és karbantartása DÍJMENTES!
- Azért, mert hagyományosan a legjobb szolgáltatást nyújtjuk – a kasszánál elsőnek lenni minden vásárlónk joga!

 

Easy Buy