Šta je to EASY-BUY?

EASY-BUY je sistem plaćanja koji je AD "Senta-Promet" TP uveo kako bi olakšao svojim kupcima plaćanje kupljene robe. Dimenzije 50x81mm, veličine su klasičnih kreditnih kartica a od njih su funkcionalnije i praktičnije za upotrebu.

Kako se koristi EASY-BUY?

Jednostavno. Po obavljenom izboru robe korisnik prilazi kasi i pruža kasirki svoju EASY-BUY karticu koja će biti "očitana" bar-kod čitačem i odmah vraćena korisniku pre početka očitavanja robe. Nakon očitavanja robe štampa se fiskalni račun čiju kopiju korisnik potpisuje i vraća kasirki a original zadržava za sebe. Znači BEZ dugog očitavanja bankarske kartice, BEZ ukucavanja lozinke, BEZ vađenja novčanika i prebrojavanja novca... i naravno, BEZ redova.

Svaka kupovina EASY-BUY karticom se registruje u sistemu. Na kraju meseca iznos kupovine se fakturiše Vašem preduzeću ili sindikatu na 60 dana. Uz fakturu se dostavlja i specifikacija po zaposlenima, da bi ste im mogli opteretiti deo zarade. Kupovina je prijatna dok je u okvirima sopstvenih mogućnosti.

Zašto baš EASY?

-        Zato što je LAKO kupovati i plaćati na ovaj način. Uz karticu na uvid i svojeručni potpis kupovina je obavljena. Vaše je samo da birate šta ćete staviti u potrošačku korpu.

-        Zato što robu kupujete danas a platićete je obustavom od plate.. Odloženo plaćanje na minimum 60 dana pruža mogućnost većeg iznosa kupovine – baš onda kada je Vama najpotrebnije.

-        Zato što posedujemo mrežu prodavnica po čitavom gradu i u okolnim selima. Ne morate putovati na drugi kraj grada da bi koristili navedene prednosti - u Vašem smo komšiluku.

-        Zato što nema provizije, troškova održavanja kartice, nedozvoljenih minusa. Korišćenje i održavanje kartice je BESPLATNO!

-        Zato što imamo tradicionalno najbolju uslugu – biti prvi na kasi je pravo svakog našeg kupca!

 

Easy Buy