Easy Buy portal Easy cena
   

Mi az Easy Buy?


Az Easy Buy egy fizetési rendszer amelyet az "Senta-Promet" Rt. kereskedelmi vállalat vezetett be, hogy a vásárlóinak megkönnyítse a vásárlást az üzleteinkben. Az Easy Buy kártya lehetővé teszi a vásárlást HALASZTOTT FIZETÉSRE akár 90 napig, KAMATMENTESEN.
Továbbá, az Easy Buy kártya használóinak a következő előnyöket kínálja:

EASY ÁRAK

Különleges árak az Easy Buy kártya használóinak a külön megjelölt termékekre. Keresse a katalógusunkban.

AKCIÓK

Az Easy Buy kártya érvényes az összes többi kedvezményre (katalógus, egyéb akciók, engedmények).

MINDEN ÜZLET

Az Easy Buy kártya használható minden SP üzletben, ahogyan a „Fatelep“ és „Kultura“ szaküzleteinkben is.

KERET

A havi keretet a felhasználó saját maga határozza meg szükségleteihez és lehetőségeihez mérten.

INGYENES

Az Easy Buy kártya igénylése és használata teljesen ingyenes, nincsenek províziók, se kezelési költségek.

EGYENLEG LEKÉRDEZÉSE

- egy hívással gyorsan és egyszerűen a 024/4-155-944-es telefonszámon munkanapokon 07:00 és 15:00 óra közt

- az Easy Buy portálon,  www.eb.spmarketi.com

Hogyan kell használni az EASY BUY-T?

Nagyon egyszerűen. Miután kiválasztotta az árut, a kasszánál átnyújtja a pénztárosnak EASY BUY kártyáját amely a vonalkód leolvasása után, de még az áru beolvasása előtt, azonnal visszakerül a használóhoz. Az áru beolvasását követően nyomtatásra kerül a fiszkális számla, amelynek másolatát a használó aláírja és visszaadja a pénztárosnak, az eredetit pedig megtartja.

Hogyan működik a halasztott fizetés EASY BUY kártyával?

Minden EASY BUY kártyás vásárlást regisztrálunk a rendszerünkben. A vásárlások száma egy hónapban nincs korlátozva, vagyis annyiszor történhet vásárlás ahányszor a használó szeretné és amennyit megenged a kártya havi kerete. Az elszámolási időszak egy hónapig tart amelynek végén az összesített vásárlások értékét elszámolják az előző hónapra és a terhelést 60 napos fizetési halasztással elküldjük a felhasználó lakcímére.

Hogyan válhat Ön is EASY BUY kártya használóvá?

Térjen be a legközelebbi SP üzletbe és töltse ki az igénylést az Easy Buy kártyára. Fedezeti eszközként szükségünk van egy bizonlylatra az adminisztratív letiltásról vagy egy csekkre és 3-5 napon belül olyan kártya tulajdonosa lesz amellyel a vásárlás mindig könnyű.
Amennyiben bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk a 024 415 5944-es telefonszámon a 117-es lokálon vagy írjon e-mailt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mi történik a kártya elvesztése esetén?
Jelentkezzen a legközelebbi SP üzletben vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail cimünkre és kártyáját gyorsan letiltjuk, az új Easy Buy kártyát pedig néhány napon belül megkapja.