Svake godine Privredna Komora Vojvodine dodeljuje priznanja kompanijama koje su u prethodnoj godini ostvarile značajan rast i napredak. Kompanije se biraju iz skoro svake privredne branše. Ove godine je iz trgovačkog sektora izabrana naša domaća komapnija AD „Senta-Promet” TP iz Sente. 

„Senta-Promet” je dobro poznata firma koja posluje u potiskom regionu više od 60 godina i zapošljava skoro 400 radnika. Posvećena isključivo svojim potrošačima kompanija uspeva da se održi u ovim teškim vremenima. 

Zaposleni u ovoj kompaniji uvek teže zadovoljavanju potreba svojih potrošača, ali takođe i aktivno učestvuju u društvenom životu mesta u kojima kompanija posluje. Privredna Komora Vojvodine smatra da je preduzeće jedan od predvodnika razvoja opštine, te da rad firme utiče na standard života građana Sente i okolnih mesta. 

Prepoznatljiv kvalitet usluge, širok asortiman i pristupačne cene su bitni elementi koje su potrošači prepoznali. „Raditi uvek boljeˮ je moto kog se drže zaposleni i koji je kompaniju doveo do pozicije na kojoj se danas nalazi. 

Vizija zaposlenih u kompaniji jeste da se u skorijoj budućnosti još više približe potrošačima, da ponude još povoljnije artikle, te da opravdaju dosadašnje poverenje svojih sugrađana.

img0845  img0858