A vállalat folyamatos fejlődése következtében, felhívjuk az érdekeltek figyelmét akik szeretnének előre lépni és fejlődni velünk együtt, hogy jelentkezzenek munkára a Senta-promet vállalatba.

Az új munkaerő foglalkoztatása mindig a vállalat aktuális szükségleteihez van igazítva. Tegye meg az első lépést és jelentkezzen munkára. Amennyiben jelenleg nincs megüresedett állás, ne aggódjon, megőrízzük a jelentkezését adatbázisunkban és újra elővesszük amikor szükség mutatkozik új alkalmazottra azon a munkahelyen amelyre jelentkezett. Várjuk a lehetőséget, hogy megismerjük Önt, ezért jelentkezzen!

A "Senta-Promet" Rt. kereskedelmi vállalat esélyt ad a fiataloknak, hogy az első munkatapasztalatukat megszerezhessék "Az első fizetésem" programmal. Amennyiben 30 évnél fiatalabb, középiskolai vagy főiskolai/egyetemi végzettséggel rendelkezik és még nincs munkatapasztalata, jelentkezzen bátran a meghirdetett munkahelyekre a https://mojaprvaplata.gov.rs/ honlapon keresztül 2020. október 08. és november 06. között.

További információt a https://mojaprvaplata.gov.rs/ honlapon kaphat vagy pedig az információs központunkban, a 024/4155-944-es telefonszámon. 

Munka